Hírek
Újdonságok
 
A táska belülről
Örök, hogy a nők keresgélnek a táskájukban, éppen ezért áldják azokat a tervezőket, akik olyan darabokat alkotnak, melyek nemcsak mutatósak, de praktikusak is. … mert nem mindegy, mi történik, amikor csörög a telefon, vagy a sötétben elő kell kotorni a kulcsot, netán a névjegykártyát kellene elegánsan és gyorsan előkapni.

Ha már táskatest, néhány gondolat a bélésről... A minőségi táska bélése nem fog, nem kezd el fesleni, szakadozni. A belső cipzár erős, könnyen használható. Ha már a vásárlás során akár a béléssel, akár a cipzárral gond van, nem érdemes megvenni a modellt. Fontos, hogy a cipzár is erős legyen.

Korábban sokan keresték és kedvelték a mobiltartót. Az utóbbi időben azonban nagyon sok féle, különböző méretekben kapható telefon létezik, ennek megfelelően sokan sokféle méretet használnak. A legegyszerűbb az olyan belső lapos és egyben nyitott zsebecske, melyben a nagyobb készülékek is kényelmesen elférnek és gyorsan előkaphatóak. Persze nem kötelező mobilt tartani ezekben a zsebecskékben, kinek mi a kényelmes.

Az egyterű táska nem kedvelt és ez persze nem véletlen. Mindent egy térbe belegyömöszölni nagyon kényelmetlen. Az egy térben rendkívül nehéz bármit is megtalálni. Ennek az ellentettje sem szerencsés, mert a sok-sok rekeszben, zsebecskében nehéz követni és megjegyezni, mi hol található. Sok nő számára kész rám álom, amikor azon kell agyalni, hogy melyik zsebecskébe mit is tett és persze legalább négyet vagy ötöt végigtúrni, amikor, valami nagyon kellene. A legjobb megoldás az, ha legalább három belső rekesz van a táskában, maximum öt. A legszerencsésebb az, ha a táska belsejében van két nyitott rekesz és közötte egy cipzáras zsebecske, mely utóbbi elválaszt és egyben olyan dolgokat fedhet, melyet jobban szeretnénk oltalmazni; így kerülhet ide az irattárca és a pénztárca. Vannak, akik nem véletlenül kedvelik azt, ha még egy apróbb cipzáras zsebecske is található a táskatest egyik oldalán. Ide is be lehet tenni apróbb fontos dolgokat, melyeket a legkevésbé sem szeretne egy nő előtúrni a táskájából.