Hírek
Újdonságok
 
A tavasz és a nyár színei
Sok helyen még most havas a táj, akár szálingóznak a hópelyhek, azonban néhány hét és már visszavonhatatlanul itt lesz a tavasz. Sokan ebben az időszakban már szinte szomjazzák a színeket akár a kiegészítők terén is. Habár a téli kollekcióban is sok színt lehetett fellelni, vajon mennyire lesz színes és harsány a 2014-es tavaszi/nyári kollekció?

Kezdjük a klasszikusokkal. Az előző tavaszi és nyári kollekcióban nagyon mellőzötté vált a mélyebb barna árnyalatok mellett a fekete, ezzel szemben idén szinte minden modell esetében megjelenik, mint választható szín. Egyébként most a tavasz egyik felkapott színe lesz és újra hódítani fog ruhák és kiegészítők terén egyaránt. A fehér, ha nem is ilyen gyakorisággal, de szintén gyakran fellelhető. Sok tavaszi és nyári ruha mellé túl erős a fekete, semmitmondó a szürke így a leginkább ideális választást a fehér jelenti. A sokak által kedvelt homokszín és a pezsgőszín is kiemeltebb gyakorisággal fordul elő.

Pasztell színek és fagyi színek is jelen vannak, melyekhez szintén remekül lehet öltözködni. A fagyos rózsaszín, púderszínek, halványkék, halvány barna, törtfehér és a füstszürke hűsítő árnyalatát is be lehet szerezni az idei kollekcióból.

A barna szín idén tavasszal és nyáron előtérbe kerül, mind a világosabb, szinte semleges, mind a mélyebb, határozottabb árnyalataival. Mindez az egyéb kiegészítők terén is megfigyelhető, sőt a ruházati termékek esetében is. Míg egy időben a barna kabátok háttérbe szorultak, idén a fekete mellett hódítani fognak.

Tengerészstílus – csíkozva menő. Sokan szeretik a finoman elegáns csíkos kiegészítőket, melyek jól párosítva remekül feldobják a megjelenést. Figyelem, míg korábban a minták halmozása megengedett volt, immár az ízlés diadalának köszönhetően nem szerencsés ezt a bakit elkövetni. A csíkos táskát csak a színben hozzá illő egyszínű darabokhoz érdemes vállra kapni.

A különféle virágminták reneszánsza az idei trend hatására véget is ér. Sem kendővel, sem egyéb megoldással nem számítanak túl divatosnak. A geometria minták viszont egyre jobban hódítanak.

Az élénk, életteli színek rajongói is meglelhetik a kedvenceiket. Sokak örömére a pink, a piros és a türkiz abszolút divatos, sok modell színválasztékában megtalálható.