Hírek
Újdonságok
 
Aktuális nyári trend
Szerencsére, ahogy még tavasszal jeleztük az idei tavaszi-nyári modellek között többféle stílus is megjelenik, így mindenki könnyen megtalálhatja azokat a modelleket, melyeket valóban szívesen visel. Leszűkítve a nyári időszakra bemutatjuk a leginkább trendi színeket és fazonokat.

A sportosabb és az elegánsabb modellek egyaránt divatosak lehetnek. Ha már sportos, akkor a ’80-as évek lazasága köszön vissza, ha pedig elegánsabb, akkor az ’50-es és ’60-as évek klasszikus, letisztult, rendkívül nőies vonalvezetése. Az apró aranyszínű részletek újra a reneszánszukat élik, de az ezüstszínűek ugyanúgy divatosnak számítanak. Itt azonban nagyon ügyelni kell az összhangra, rontja az összhatást, ha az aranyszínűt az ezüstszínűvel keverjük. Idén ez az összhang különösen nagy szerepet kap. Ha már mintázat a virágminta és a csíkos motívum egyaránt fellelhető. Természetesen az egyszínű modellek is nagyon divatosak, melyeken a különleges applikációk és a betétek az idei év egyik újdonságának és egyben igazán felkapott elemeinek számítanak.

Az idei szezonban az összhang érdekében nagyobb hangsúlyt kap mint korábban a táska és a pénztárca és még mindezekhez az öv. A leginkább az a trendi, ha a pénztárca színe és akár anyaga megegyezik a táskáéval. Igényes megjelenést kölcsönöz. Amennyiben színes a táska, akkor vagy azonos minta vagy a minta színeinek valamelyike jelenjen meg a pénztárcán.

A fehér, törtfehér, galambszürke, szürkésbarna méltán hódít. Ezt követi a rózsaszín, pink, türkiz és a narancs. Az egyszínű táskát egy színes kis kendővel is fel lehet dobni. Különlegessé lehet tenni a megjelenést, ha beszerzünk kisebb és nagyobb méretben azonos színű kendőket, melyek a táska díszítésére, övként, szalmakalapra és akár strandkendőként is remekül mutatnak.

A színek keverésére a mostani divat szerint tágabb teret lehet nyerni és most merészebben lehet párosítani a színeket és a mintákat. Ki miben érzi jól magát.