Hírek
Újdonságok
 
Amit Davidről tudni érdemes...
Emailben és a Facebook oldalunkon (https://www.facebook.com/davidjonesmagyarorszag) többen is érdeklődnek David után, így röviden szeretnénk egy kicsit mesélni erről a fiatal, rendkívül népszerű srácról.

1987-ben Franciaországban született, egy olyan közegben, ahol a stílusnak, divatnak kiemelt szerepe van. Minden egyes modell láttán érezhető egy nívó, egy szemlélet, egy mércének való természetes megfelelés. A divat hazájában már azonnal meglátták benne a tehetséget, így a születése után bámulatos sebességgel kezdett el hódítani és azonnal nagy népszerűségre tett szert. Sokoldalú, tudatosan több arca van így szinte minden stílus rajongója meglát benne valamit.

A David Jones modellek évente kétszer újulnak meg, tehát egyértelműen lépést tartanak a divattal. Tudatosan minden kollekció klasszikusabb és az aktuális trendnek a jegyeit magán hordozó abszolút divatos darabokból áll. Óriási előny, mely természetesen szintén tudatosan lett így alakítva, minden egyes David Jones kollekcióban találhatóak hétköznapi és alkalmi modellek; sportosabb és elegánsabb darabok egyaránt. A márkához táskák, pénztárcák, neszeszerek és bőröndök, illetve bőröndszettek tartoznak.

Tőlünk nyugatabbra, különösen Franciaországban, a márka nagy népszerűségnek örvend, mely a tetszetős modelleknek, minőségi kivitelnek, kedvező ár/érték aránynak köszönhető. Külön hangsúlyozni szeretnénk, hogy a márka tőlünk nyugatabbra jóval magasabb áron érhető el, így nem lepődünk meg azon, hogy sok külföldi turista, ha belebotlik a David Jones modellekbe és szembesül az itteni árával, akkor akár több modellt is beszerez egyszerre.

A David Jones modellek bármely világmárka mellett megállják a helyüket, a tetszetős és egyben igényes kivitelnek és persze a profi tervezésnek köszönhetően. A táskák alapanyagát és a különféle apró díszítő részeket folyamatosan ellenőrzik, akárcsak a készítés során a munkafázisokon belül a varrásokat, illesztéseket. Ha netán valamilyen probléma merülne fel egy David Jones termék esetében a használat során, minden esetben természetesen orvosoljuk a problémát. David Jones – minőségi termékek elérhető áron, David Jones – Vele járj!