Hírek
Újdonságok
 
Ápolt kísérő
Ahhoz, hogy valakinek a megjelenése jó benyomást keltsen több dolog is szükséges. Összhang, stílusosság, előnyösen megválasztott holmik, továbbá tudni kell viselni az adott ruhadarabokat és persze a kiegészítőket is. Egy lestrapált öv, gondozatlan cipő vagy táska agyon tudja vágni a megjelenést, ezért erre is érdemes hangsúlyt fektetni.

Annak érdekében, hogy a táska folyamatosan újszerű állapotban maradjon, nem kell sokat tenni, többnyire csupán odafigyelés kérdése. Mindenekelőtt fontos kiemelni, hogy a jó minőséget jóval könnyebb jó állapotban megőrizni, mivel a minőségi anyag és kivitel jobban tart, jobban bírja a strapát. A második fontos dolog, a táska beszerzése alkalmával, ha esetleg nem egyértelmű, érdemes rákérdezni, vajon az adott termék mosógépben tisztítható-e. Sokszor szóltunk róla, de inkább többször, mint kevesebbszer… A lakk táskákat klasszikus nyári időben több okból sem érdemes hordani. A tűző nyári nap, nagyon magas hőmérséklet és a pára egy anyagnak sem tesz jót, éppen ezért erre érdemes ügyelni. Éppen ezért a tűző napon álló autóba nem szabad hagyni a táskát, továbbá olyan ablak előtt, ahova erőteljesen betűz a nap. Közvetlenül a klíma alá se jó tenni. Már azzal sokat teszel a kedvenc darabodért, ha valamivel letakarod még a strandon is. Egy klasszikus női táska nem hűtőtáska, tehát ne pakold tele jeges italokkal!

A klasszikus műbőr táskákat természetesen véletlenül se dobd be a mosógépbe! A körömkefés takarítást is felejtsd el! Egyszerűen sima vizes ruhával és babaszappannal az egyik legjobb megszabadítani a nemkívánatos szennyeződéstől. A tisztítást követően száraz, lehetőleg pamut anyaggal törölgesd át! Több okból is hasznos, ha egy női táskába a papír zsebkendő mellé egy csomag nedves törlőkendő is kerül. Ha úgy kívánja a helyzet, a zavaró foltot, akár ezzel is könnyedén el tudod távolítani. Ez a két fenti módszer a vászontáskák esetében is működhet. Amennyiben a vászontáska merevítése nem papír illetve karton, akkor akár mosógépben is ki lehet mosni. Természetesen a kímélő kézi mosás funkciót érdemes választani. Vászontáska esetében a ruhákra használatos folttisztítót jobb, ha nem veted be, sokkal jobb megoldás a mosószappan. A körömkefét a vászon esetében se vesd be, mert viseletes hatásúvá válhat tőle még a jobb minőségű anyag is.