Hírek
Újdonságok
 
Araszolva a tavasz felé
A tél napfény és színek terén is éheztet minket, éppen ezért szinte üdítő dolog egy vidámabb színű ruhát magunkra ölteni, egy színes kiegészítővel feldobni a megjelenésünket. Vágyunk az újra, különösen a nők ilyenkor a tél vége felé nem kizárólag az árleszállítások csábítása miatt szeretnek vásárolni. Szükség van valami másra, valamire, ami megújít. Ha már beszerzés, szeretnénk néhány hasznos tippet adni hozzá.

A hirtelen vonzalom mellé nem árt a józan eszünket is elő venni, mielőtt olyan darabot viszünk haza, mely csupán bánatosan ücsöröghet a gardróbban. A legelső dolog, amit figyelembe kell venni, valóban szívesen viselnénk-e az adott holmit. Külön kell választani, azt, hogy tetszik és azt, hogy valóban hordjuk az adott táskát. A másik tipikus hiba, azért vásárol meg valaki egy tetszetősebb modellt, mert tudvást tudja divatos.

Hiába üvölt a táskáról, hogy szupertrendi, ha nem tetszik igazán, nem érdemes megvenni. Lehet, hogy az ismerősök elismerően tekintenek rá, sosem fogjuk szívesen viselni és látszik a komplett megjelenésen, valami nem stimmel. Olyan modellt kell keresni, amit valóban a magunkének tudunk érezni, mert illik a saját ízlésvilágunkhoz, a ruhatárunkhoz a színvilágunkhoz. Érdemes végigpörgetni: Vajon a színét, stílusát és a fazonját figyelembe véve jól tudjuk-e illeszteni a ruháinkhoz? Van-e hozzá kiegészítőnk és vajon hova tudjuk felvenni? Alkalmi táskát, hétköznapi táskát vagy laza szabadidős táskát szeretnénk-e venni?

A mostani trend nagyon kedvez a friss üde, olykor harsány színeknek. Bátran lehet adózni nekik, azonban szerencsés olyan színt választani, melyhez más kiegészítőket is tudunk párosítani a ruháinkon kívül. A mi tippünk az, hogy az új trend jegyében szerencsés letenni a voksot egy semleges színű táska mellett és kiválasztani egy, vagy aki megteheti két színt, melyhez akár kiegészítőket is vásárolunk (övet, brosst, kendőt…). Olyan fazont válasszunk, mely számunkra kényelmes és előnyös. Trükk: Ha olyan táskát szerzünk be, mely több színt tartalmaz, akkor könnyebb hozzá kiegészítőket passzintani. A hátrány az, hogy a több színből álló táskát nem túl szerencsés színes ruhadarabokhoz társítani. A táska alkotóelemeit és beosztását is hasznos górcső alá venni. Szintén visszautalunk arra, hiába trendi például a csat, ha valaki egyszerűen nem szereti. Vásárlás esetén, még akkor is, ha hirtelen ötlet vezérel bárkit is, érdemes néhány percet rászánni arra, hogy a fentieket végiggondoljuk és mérlegeljük. Vidám és sikeres vásárlást! ☺