Hírek
Újdonságok
 
Az idei nyár legtrendibb színei
Habár olykor az időjárás még ráhazudtol a nyárra, azért tagadhatatlanul itt van. A nyár az életteli, vibráló színek időszaka. Jöhetnek és mehetnek a trendek, divathullámok vidám, energikus színek nélkül elképzelhetetlen a nyári öltözködés, így a táskák világa. Bemutatjuk, mely színek kerültek idén nyáron a porondra.

Van három szín, mely méltán népszerű a nők körében, ráadásul sokak örömére idén nyáron abszolút trendi is. Az egyik ilyen szín a piros. A férfiak sokszor nem igazán értik, ahogy minden színnek, így bizony a pirosnak is számtalan árnyalata létezik. Idén nyáron az érett cseresznye árnyalatai hódítanak. Mutatós és egyben kényes szín, melyet nagyon tudni kell viselni és nem mindenkinek áll jól.

Idén különösen hódít a türkizkék. Egy különleges szín, mely a kék -, szürkéskék szeműeknek és a téli típusú nőknek különösen jól áll. Idén az is megengedett, ha egy élénkszínű darab, csak szólóban jelenik meg, tehát csak egy ruhadarabon vagy kiegészítőn, azonban az vitathatatlan, igazán úgy mutat, ha teljesen ugyanaz az árnyalat két vagy három helyen is jelen van, például a ruha mintájában, táskán, övön vagy valamilyen bizsun.

A vidám narancs is előtérbe került. Szintén kényes szín, melyhez odafigyelten kell öltözködni. Legjobban a fekete és/vagy a fehér társaságában érvényesül. A szigorú megjelenést fiatalosabbá és vidámabbá teszi még akkor is, ha csupán a táska színe pompázik narancsban.

Picit háttérbe szorult, de divatszínnek számít a nagyon népszerű pink is. Szintén egy nagyon nőies, mutatós szín, mely akárcsak a narancs leginkább fekete és/vagy fehér társaságában tud leginkább kibontakozni.

Az idei trend egyik meglepetése a nyáron is előtérbe kerülő fekete. Hódítanak a kontrasztok is, így a fekete-fehér párosítás is. Különösen divatos még az égszínkék, a pasztell színek és az erős barack árnyalat is.