Hírek
Újdonságok
 
Bulizós/sétálós táska
Nem mindenkinek egyértelmű: azokra az egészen pici táskákra kell gondolni, amik tenyérnyi, illetve körülbelül A5-ös méretűek. Hosszú vállpántjuk van, amit gyakran keresztbe átvetetten hordanak. Valóban praktikusak bizonyos alkalmakkor, mivel a legszükségesebb holmiknak kényelmes helyet biztosítanak. Mire érdemes figyelni az ilyen kiegészítők beszerzése során? Mit érdemes szem előtt tartani a viselésnél?
Összefoglaljuk.


Egy nő esetében kevésbé megoldható, hogy a legszükségesebb dolgait zsebre tudja vágni.
Csúnya az agyontömött zseb, már ha van az adott női ruhán. Ezért is hálás dolog egy ilyen kis kiegészítő.

Sokan ezeket az apró darabokat akár tömegben is felveszik, így nem árt, ha zipzárral, csattal zárható. Praktikus, ha a táskán belül van egy aprócska rekesz, vagy belső zseb külön elzártan, melybe az iratokat nyugodtan el lehet helyezni. Az ilyen kisebb méretű táskába praktikusabb arányosan kisebb pénztárcát tenni, hiszen kevesebb helyet foglal el, vagy van néhány olyan modell, melynek van egy kialakított pici belső zsebe, mely ezt a funkciót remekül el tudja látni.

Érdemes kipróbálni, hogy a valóban szükséges holmik elférnek-e a kiszemelt modellben? Itt az iratokra, pénzre, kulcsra, zsebkendőre kell gondolni leginkább, de lehet, hogy a kisfésűnek és a rúzsnak is helyet kell szorítani.

Vásárlásnál azt érdemes végiggondolni, várhatóan milyen stílusú és színvilágú ruhához fogjuk hordani. Mint a hagyományos táskák esetében szerencsés dolog egy semlegesebb színű és egyszerűbb fazonú darabot beszerezni, mely könnyen megy többféle színhez és stílushoz. Egy merészebb szín, különlegesebb stílus nagyban fel tudja dobni az összhatást, de fontos, hogy passzoljon az öltözékhez.