Hírek
Újdonságok
 
Ha táska lesz az ajándék
Ha már ajándékozás, akkor olyat érdemes adni, amivel örömet szerzünk, ami hasznos. A táska éppen ezért egy ideális ajándék lehet. A feltételes mód nem véletlen. A megjelenés és a minőség kapcsán nem mindegy mire is esik a választásunk. Ahhoz, hogy olyat adjunk, ami valóban tetszik a megajándékozottnak ismernünk kell az ízlését.

Ízlések és pofonok… Azért mert valakit kedvelünk, illetve szeretünk, nem biztos, hogy az ízlésünk is megegyezik. Érdemes végiggondolni, milyen a másik stílusa, milyen színeket kedvel, hogyan öltözködik. Ez utóbbi azért sem mellékes, mert ideális esetben az ajándékba kapott darab nemcsak tetszeni fog, hanem még valóban hordani is fogja a megajándékozott. Ha már vásárol valaki, főleg ajándékba, akkor mindezt megbízható helyen tegye, ahova, ha bármi gond lenne, nyugodtan vissza lehet vinni a terméket, kérni lehet a cseréjét nemcsak akkor, ha hibát fedezünk fel rajta, akkor is, ha esetleg mégsem tetszik az új tulajdonosnak. Az ajándékba kapott terméket a legtöbb megbízható helyen meghatározott ideig cserélni lehet. Erre nem árt rákérdezni a vásárlás során. A blokkot minden esetben meg kell őrizni!

Érdemes megbízható márkát választani, így biztos, hogy a minőséggel nem lesz probléma. Bátran szemügyre kell venni, milyen a táska kidolgozottsága, milyen a bélése, milyen a varrása, mennyire masszívan illeszkedik a táska vállpántja vagy fogója a táskatesthez. A tisztítására vonatkozó információkra is rá kell kérdezni. Olyan legyen a táska mérete, mely vélhetően praktikus lesz a használat során. Azért mert most trendi nagyobb méretű táskát hordani, nem biztos, hogy a megajándékozott is ezt szereti. A sok zsebet részesíti előnyben, vagy inkább a kevesebbet? Szereti az egyszerűbb letisztultabb modelleket, melyek a 60’-as évek világát idézik, vagy inkább a 80’-as évek laza stílusát kedveli? Milyen célra és alkalomra szánjuk? Inkább alkalmi vagy hétköznapi viseletre? Mit szeret belepakolni a táskába?
Ha tudjuk, hogy nagyméretű jegyzeteket, nagyméretű naptárt hord magával, akkor ezt érdemes kipróbálni, hogy biztosra menjünk. Alkalmi táska esetében esetleg csak a tenyérnyi modelleket kedveli? … akkor ennek megfelelően érdemes választani.

Mivel ajándékról beszélünk, a csomagolásról is szót kell ejteni. Elegánsabb, ha a táska inkább selyempapírral vagy valamilyen mutatósabb papírral van bélelve, nem sima újságpapírral. A csomagolását úgy oldjuk meg, hogy ne törjön a táska.