Hírek
Újdonságok
 
Izgalmas díszítések
Színek és díszítések terén is hoz újdonságot minden kollekció. Többek érdeklődésére összegyűjtöttük azokat a díszítő elemeket/részeket, melyek most abszolút trendik. Vannak olyan elemek, melyek már korábban is hódítottak és persze vannak újdonságok is. Egy biztos, a különleges, izgalmas extrém hatás hódít.

A negatív applikációk a jó idő beköszöntével újra megjelennek. Mutatós és praktikus megoldás, mivel valóban szellőzik a nagy melegben is a táska. Azoknak, akik nagy rajongói a díszítő varrásnak, jó hír, hogy idén tavasszal és nyáron is változatlanul divatos ez a megoldás. A negatív applikáció mellett a pozitív applikációk/rátoldások is trendik, konkrétan a táskatest alján a sarkoknál, a táskafülnél jelennek meg. Ez a megoldás nemcsak mutatós, hanem praktikus is, mivel erősíti is az adott részt. A láncbetét, szegecs és a cipzáras díszítő elem ha már nem is tombol annyira mint az ősszel és a télen, változatlanul megjelenik a legfrissebb kollekcióban is, ugyanis a ’80-as évek hatására ihletett modellek uralma kicsit háttérbe szorult.

A látványos csatok, illesztést erősítő betétek terén újdonság, hogy az egyik irányzat szellemében a megszokottabb ezüstszín mellett az arany is jelen van. A vékony öves betét már korábban is megjelent és egyre több modell esetében fedezhető fel, mely a ’60-as évek díszítési világát idézi fel. Újdonság a rojtok és bojtok megjelenése, mely már a ’70-es évek stílusát hozza vissza. Ezek a rojtok és bojtok azonban extrémek, látványosak, feltűnőek, megtörik a szigorúbb vonalvezetést és a minimál dizájnt. A szegecsek és a fonatos applikációk ezzel szemben sokkal kifinomultabban, egyszerűbben jelennek meg. A ’80-as évek vagány, rockeres stílusa helyett inkább a laza elegancia szellemében jelennek meg ezek a díszítő elemek.