Hírek
Újdonságok
 
Merjek még újat venni?
Még tombol a nyár és közben egyre közelebb az ősz. Sokan még az évszak legelején be tudták szerezni a nyári táskát vagy táskákat, míg mások többféle okból el kellett, hogy odázzák mindezt. Megesik, hogy időközben egy program vagy nyaralás egy újabb stílusú modell beszerzését kívánja meg. Több rajongónk is megkérdezte: Érdemes még így az évszak vége felé haladva nyári táskát venni?

Sőt, akadt olyan rajongónk, aki arra volt kíváncsi: „ A véleményünk szerint érdemes-e jövőre félretenni az idei modelleket?” … de haladjunk sorjában.
Logikusan a szezon elején egyszerűbb táskát vásárolni, hiszen nagyobb a választék. Az eddigi évek tapasztalatai alapján elmondhatjuk, minden idényben van több olyan David Jones modell, melyeket már az első hetekben elkapkodnak. Aki kinéz magának egy darabot, annak éppen ezért érdemes mielőbb beszereznie.

A szezon vége felé, ahogy oly’ sok ruházati- és kiegészítő márka esetében a David Jones termékeinél is egy-egy modell esetében már nem tudják az üzletek a kezdeti színválasztékot kínálni, illetve elkezdenek készülődni az őszi kollekció befogadására, amihez hely kell. Innen ered, hogy a Vásárlók örömére sok-sok csinos darabot akár kedvezőbb áron is meg lehet szerezni. Ezeket a modelleket, ha valóban tetszik valakinek és valóban jól ki tudja használni érdemes megvásárolni. Sokan beleesnek az akciózások alkalmával abba a hibába, hogy olyan darabokat is a magukévá tesznek, legyen az ruha vagy kiegészítő, mely valójában csak a gardróbban fog díszelegni.

Kicsit magunk ellen beszélünk, de valóban hasznos tanácsokkal szeretnénk szolgálni. Az ember lánya meglátja és rögtön meg is szereti a nagyon szimpatikus áron megvehető darabot, de még mielőtt meg is vásárolná, javasoljuk, hogy a következő kérdéseket tegye fel magának: Az idei évben hordani fogja a kiszemelt modellt? Színében és stílusában illeszteni tudja a ruhatárához? A szokásainak és az igényeihez megfelelő az adott táska? Valóban előnyös felvéve? (Az utóbbi kérdés kapcsán egy cikk erejéig foglalkoztunk a témával; azaz boncolgattuk, milyen alkatú Hölgyeken milyen modellek mutatnak jól.)

Ha a fenti kérdések szűrőjén is átmegy a kiszemelt darab, akkor bátran megveheti, mert valóban érdemes beinvesztálni rá. Nem tartjuk jó ötletnek azt, ha valaki a szezon végén csak azért teszi ki a táskáját, mert úgy véli jövőre már nem lesz elég divatos. A David Jones modellek nem egy szezonra készített táskák, még akkor sem, ha minden nap használatban vannak. Ezek a modellek vannak annyira különlegesek és strapabíróak, hogy még legalább a jövő szezonban is bátran hordhatóak.  Arról, hogy az állagmegóvás érdekében hogyan érdemes eltenni jövőre a nyári táskákat a következő számunkban fogunk szólni.