Hírek
Újdonságok
 
Misztikus szürke, hódító vörös

Tetszik vagy sem, elő kellett már venni a kabátot és a természet egyre komorabb árnyalatokat ölt magára. Igazi ősz van. Az új évszak mindig új trendeket, új megoldásokat új elemeket hoz magával a divat világába. Mi ezúttal a színekre fókuszáltunk; összegyűjtöttük mit érdemes tudni a mostani trendszínekről.

Ha ősz és tél és táska, akkor általában mindenki leginkább a barna, szürke és kék sötétebb árnyalataira gondol és persze a feketére. Az idei trendek nemcsak ezekben a színekben gondolkodtak, teret nyertek a harsányabb árnyalatok is. Idén ősszel és télen a kiegészítők terén is előtérbe kerültek a piros élénkebb és mélyebb árnyalatai, így a korall piros, a már bordóba hajló mélyvörös, lilás vörös és a Valentin piros. Ezek az árnyalatok vitathatatlanul rendkívül nőiesek, azonban nagyon óvatosan kell illeszteni az öltözékünkhöz és a többi kiegészítőhöz, mert akár közönségességbe is csaphat az árnyalatok helytelen vagy túl „tömény” megjelenítése.

A szürkét sokan unalmasnak gondolják, holott egy rendkívül izgalmas szín számtalan árnyalattal. A szürke mellett izgalmasan érvényesülnek a különféle akár élénkebb színek és így a szürke is egészen más hatást kelt. Különleges eleganciája van arany- vagy ezüstszínnel párosítva. Ha a szürke fényesebb felületű anyagon jelenhet meg egy rendkívül modern hatást kelt, a hightech irányzatot jeleníti meg. A bársonyos, velúros hatású felületen különleges melegsége lesz még a grafitosabb árnyalatoknak is.

A barna és a fekete szinte kötelező szín ősszel és télen. A barnának nagyon divatosak az egészen világos semleges árnyalatai, így a homokszín, lágy szürkésbarna, megjelennek a vörösesebb és mustárosabb változatai is. A kéknek az indigósabb, mély türkiz és tintaszerű árnyalatai rendkívül divatosak.

A tiszta színek mellett hódít az ombre leginkább egy szín átmeneteivel, de több színnel is felbukkan. Az applikációs megoldások során is több szín jelenik meg egy adott modellen ezzel egy vidám, fiatalos összhangot teremtve. Azoknak, akik a nyárias hangulatot, színeket szomjazzák üdítő viselet lehet egy-egy élénk színeket felvonultató virágmintás modell.