Hírek
Újdonságok
 
Módi szürke hétköznapokra
Végre küszöbön a nyár, sokak kedvenc évszaka. Meleg, napsütés… Az idei tavaszi és nyári táskatrend azonban nemcsak a harsány, klasszikus nyári színeknek illetve a nagyon világos árnyalatoknak kedvez.

Idén tavasszal és nyáron az őszi és téli színek is hódítanak a sötétebb árnyalatok rajongóinak örömére. Abszolút divatos az, aki mélyebb barna, kék, szürke vagy akár fekete árnyalatot kap a vállára. Idén tavasszal és nyáron színek terén mindenki könnyen megtalálja a szimpatikus darabot, mivel az élénkebb és sötétebb színek mellett a fagyi árnyalatok is jelen vannak. Divatos a fehér táska is, de idén kissé háttérbe szorult. A strandkendős díszítés továbbá a tetemes táskaméret már nem hódít a hétköznapok során. Nemcsak mutatós, hanem praktikus is tavaszra és nyárra a negatív applikációval feldobott táska továbbá a szövet.

Stílus tekintetében az elegancia élre tört, tehát inkább az elegánsabb, ezen belül a klasszikusan- vagy sportosan elegáns darabok hódítanak nemcsak a ruházat terén. Leginkább a sárga aranyszínű díszítés a jellemzőbb, az ezüst idén háttérbe szorult. Vagy az abszolút letisztult vonalvezetés, nemesi egyszerűség figyelhető meg, vagy valamilyen pajkosabb díszítőelem, a rojt vagy bojt, vagy a cipzár. Azok, akik leginkább a lazább, sportosabb stílusnak hódolnak, természetesen szintén találnak valamilyen kedves darabot, de jelenleg nem ez a stílus számít uralkodónak.

Hódít vászonból a csíkozott színkombináció, a ’60-as, ’70-es évek rendkívül nőies eleganciája, már kissé háttérbe szorultan, de jelen van a ’80-as évek laza, vagány stílusa. Sokszor szóltunk róla, hogy a lakk modelleket se nem praktikus se nem szerencsés a táska szempontjából sem a nagy melegekben elő venni, helyettük inkább az évszaknak megfelelő modellekben szerencsés gondolkodni.