Hírek
Újdonságok
 
Nyaraláshoz táska
A nyaraláshoz többnyire a hétköznapi öltözéktől eltérőbb darabok (is) bekerülnek a bőröndbe az eltérő tevékenységre, időtöltésre való tekintettel. Ennek megfelelően érdemes a táska kapcsán is gondolkodni; tehát jó eséllyel nem a hétköznapok során használatos darabok jelentik a legjobb választást.

Először is gondold végig, hova mész és milyen programok lesznek kilátásban? Mennyire sportos vagy elegáns a hely? Mi mindenre lesz szükséged? Amennyiben városnézés is szerepel a programok között, szerencsés klasszikus hátizsákot és/vagy egy olyan táskát választanod, mely keresztbe vetve is hordható. Különösen a kisgyerekes szülőknek érdemes erre gondolni, mert így mindkét kéz szabadon maradhat. Jól záródó legyen a táska és a legfontosabb dolgokat, tehát az irataidat és a pénztárcádat egy külön elzárható részben érdemes tartani. Egy ilyen program alkalmával mi mindent szeretsz magaddal vinni? Praktikus, ha legalább egy kisüveges ásványvizet is be tudsz dobni a táskádba.

Amennyiben elképzelhető, hogy elegánsabb helyen is meg fogsz fordulni, akár egy vacsora alkalmával, célszerű valamilyen apróbb mutatós darabot magaddal vinni, ami jól ki tudja egészíteni az arra az eseményre szánt öltözékedet.

Persze ne feledkezzünk meg a klasszikus strandolós napokról se! Van, aki a strandtáska mellett szeret magával vinni egy apróbb táskát is, amiben az iratait tartja, vagy egy neszeszert dob be a strandtáskába. Ezt érdemes végiggondolni, számodra mi az igazán praktikus megoldás. Mi mindent szeretnél betenni a strandtáskádba? Fontos, hogy ne akard a strandtáskával kiváltani a hűtőtáskát vagy a piknikes kosarat. Egy strandtáskának van egy bizonyos teherbírása, tehát nem szerencsés túlterhelni.

Természetesen arra is érdemes ügyelni, hogy olyan kísérőket válassz utazáshoz is, melyeket jól tudsz illeszteni a ruhatáradhoz stílusban és színben egyaránt.