Hírek
Újdonságok
 
Őszi megújulás
Őszies színek… Amikor ezt halljuk, leginkább a sötétebb, kissé komorabb színek jutnak az eszünkbe. Ez az ősz, azonban nem az az ősz… Az utóbbi két évben kezdett egyre jobban erősödni az az irányzat, melynek szellemében az intenzívebb, vidámabb színek is megengedettek ősszel és télen egyaránt. Ide nekünk a színeket! :)

Tüzes piros, vidám mintás, grafitszürke, vadító lila, olajzöld és mindez sok esetben ombre hatással. A sárga, sokak bánatára a türkiz, a rózsaszín és a pink szinte egyáltalán nem jelennek meg; a homokszín és a bézs is csak elvétve bukkan fel. A szürke, mint semleges szín kiszorította a semleges homok árnyalatokat. A tüzes élénk piros és a vadító lila abszolút trendszín a mélyebb kék, egészen halvány kék és a grafitszürke mellett. Újdonságot jelentenek az élénkszínű, nagy virágminták és az ombre. Szélsőségek jelennek meg, mivel a nagyon visszafogott, letisztult fazonok mellett az abszolút élénk, harsány, gazdagon díszített modellek is fellelhetőek. Menő az élénk csillogás, ragyogás. Az arany mellett sokak örömére a bronz és az ezüst díszítés is divatos. A díszítővarrás és a mutatós applikációk mellett a látványos bross hatású elemek is hódítanak. Azok, akik nagy rajongói a szegecses, illetve cipzárakkal díszített modelleknek, szintén könnyen tudnak választani. A tavasszal berobbant bojtok és rojtok változatlanul trendik. A nagyon matt anyagok mellett a csillogás-ragyogás és a lakk is megjelenik. A friss kollekcióban fellelhetőek a rusztikus anyagok, a steppelt, plüss illetve bársonyhatás is.

A nagyon komoly elegáns darabok mellett fellelhetőek az abszolút dögös és a kihívóbb, továbbá bohókásabb modellek is. Színek, stílus és táskaméret tekintetében is nagyon széles a választék. High tech, scool, romantic, animals, hippies, military a legerőteljesebb vonulatú irányzatok, melyek megjelennek az idei kollekcióban. Míg egy ideje nagyban háttérbe szorultak a minták, most egyre erőteljesebben élre törnek. Nagyon sok a karakteres, látványos modell, mely öltözködés szempontjából nehezítő tényező lehet. A kerekített fazonok mellett a nagyon szögletesek is megjelennek. A szélsőségesen nagyméretű táskák illetve szélsőségesen kicsik szinte teljességgel eltűntek. Annyira széles és szó szerint színes a paletta, hogy bárki találhat olyan darabokat, melyek elnyerik a tetszését.