Hírek
Újdonságok
 
Őszi/téli trend
Legutóbbi hírlevelünkben elkezdtük bemutatni az új kollekciót; ezt kívánjuk folytatni. Stílus, szín, méret terén egyaránt széles a paletta. A klasszikusabb, konzervatívabb darabokat kedvelők éppúgy tudnak választani, mint azok, akik inkább a legújabb irányzatok szerinti darabokat részesítik előnyben.

Már korábban szóltunk róla, mennyire izgalmas, szó szerint is sokszínű az új kollekció választéka. Már most nagy népszerűségnek örvend az úgynevezett retikül fazon, mely remekül párosítható a college irányzat ruhadarabjaihoz, a most reneszánszát élő kötött és horgolt felsőkhöz is. Azok, akik nagy rajongói a krokó mintának, szintén könnyen tudnak választani, hiszen több modell is ebben a stílusban készült. A lakkozott modellekért is sokan rajonganak, szinte kihagyhatatlan lett volna ebben az idényben is. Azt azonban fontos figyelembe venni, mindamellett, hogy a lakk modellek rendkívül nőiesek, elegánsabbak; párás, ködös időben már nem szerencsés rendszeresen hordani és a nagy hőmérséklet különbséget sem viselik túl jól.

Igazán erőteljesen az utóbbi két szezonban jelentek meg azok a modellek, melyeknek karakterét a nagyon közeli színárnyalatok és az erőteljesen eltérő anyagok játéka adja. Akik szeretik ezeket a különleges, elegáns és egyben fiatalos darabokat, a legújabb kollekcióban is könnyen tudnak választani. Ha a kollekciót a táskaméret tekintetében vizsgáljuk végig, sokak örömére feltűnően nem dominál egyik méret sem. Trendi lehet az egészen picike, sétálós táska és a méretesebb, „szintemindentbeledobálhatunk” darabok is. Táskafül kapcsán is megállapítható, hogy a karon hordható modellek a vállra és keresztbe vethetőek egyaránt divatosak. A szimpla és a dupla táskafül is fellelhető. Ahogy már korábban is szóltunk róla színek terén újítás a high-tech és a millenium irányzat előtérbe kerülése, azaz a csillogó, ragyogó darabok abszolút trendik. Csillogó díszítések, ezüstben, fényben, csillogásban pompázó modellek többféle méretben és elegánsabb, lazább kivitelben egyaránt megtalálhatóak. Akik jobban húznak a visszafogottabb darabok felé, szintén megtalálják a maguk kedvenceit.

Színek terén a barnásabb, narancsosabb sárga árnyalataival, a piros árnyalataival, a barnás színekkel, mélyebb kékekkel találkozhatunk leginkább. A nagyon világos árnyalatok nem túl gyakoriak. A lágy ívelések, a klasszikusabb téglalap és trapéz fazonok több modell esetében megjelennek.

A kollekció darabjait végignézve, több esetben is megjelenik sokak örömére a külső zsebecske, mely nagyon hálás és praktikus lehet. Néhol dominánsabb díszítő funkciót is betölt. Azok, akik imádják a látványosabb csatokat, cipzárakat szintén találnak több olyan modellt is, mely elnyeri a tetszésüket.