Hírek
Újdonságok
 
Őszi újdonságaink
Így a színekben gazdag ősz beköszöntével a már megszokott módon bemutathatjuk a legújabb kollekciónkat is. Minden egyes darabról elmondható, hogy stílusos és egyben különleges is. Ami új, az extravagancia és egyediség nyomatékosabb jelenléte. Előny, hogy visszafogottabb, szolidabb, elegánsabb és merészebb modellek egyaránt fellelhetőek a kínálatban.

A modelleket nézve néha úgy tűnik, mintha a tervező stáb néhány padlásról összeszedte volna a korábbi divatmagazinokat és a legjellemzőbb jegyeket újraélesztette volna. Fellelhetőek a ’20-as, ’30-as évek retikül elemeitől kezdve az ’50-es és ’60-as évek jellegzetes íves formái, a hippis motívumok, és a ’70-es és a ’80-as évek extravaganciája. A steppelt motívum még mindig nagyon dögös, nagyon trendi. A zoo stílus újra visszatért, ezúttal azonban applikált hatással, azaz két anyag ötvözetében, nagy felületen és rendkívül trendi lesz sokak örömére a párducminta mélyvörös árnyalatban is. A színes szövet elemek is hasonló formulában, azaz mint betételem jelennek meg. Több divattal foglalkozó fórumon is jelzik, a masni újra nagyon menő lesz, de várhatóan inkább tavasszal és már a jövő nyáron fogja csúcsát élni az új őrület. Most már lassan elkezd beszivárogni a ruhákra és kiegészítőkre, mint funkciótól mentes abszolút díszítőelemként is.

Trendi az örökzöld nagyon nőies lakkhatás, az applikáció nagyobb felületen, a több szín és több anyag variációja, a dupla táskafül, sokak örömére a táskatest külső részén található cipzáras zsebecske. Ha már applikáció, akkor megfigyelhető, hogy a tavaszi/nyári kollekcióban már megjelenő módon konkrét elemek, azaz betűk, formák jelennek meg más anyagból a felületen. Díszítőelem a fényes lánc, strassz, fényes szegecsek, cipzár, bohókás és egyben hippis rojtok és a mutatós elsősorban nagyobb méretű csatok. Trendi a ragyogás, csillogás, meghökkentés. Sok modell esetében az az érzésünk, hogy egy-egy klasszikus modell lett feldobva néhány mutatós, fényes elemmel. Elmondhatjuk, hogy a klasszikus fazonok egy-két látványos elemmel abszolút divatosak. A színek esetében a sok klasszikus, természetes őszi szín mellett a ragyogó arany, ezüst és kék is előtérbe kerül.

A táskatestek mérete többféle, mely sokaknak kedvez, hiszen nem minden alkalomra elég a pici modell és vannak esetek, amikor a borzasztóan nagy táskatest már furcsán fest. A nagyon nagyméretű táskák egyeduralma sokak örömére immár megtört, mely nem egyenlő azzal, hogy fel sem lelhető. A laza, dögös, ’80-as éveket idéző disco stílus mellett megjelennek a ’20-as, ’30-as évek rendkívül, nőies, elegáns, kifinomult formái és részletei, a ’60-as éveket visszahozó college, még mindig trendik a kis bőröndszerű fazonok szintén a ’60-as évek jegyében. Még abszolút divatos a felfelé szélesedő táskatest, azonban az arányok már inkább a felfelé szűkülő formájú táskatesteknek kedveznek és egyben jellemzőebbek. Fellelhető az íveltség, a nagyon sarkított fazon akár a college jegyében. Inkább a merev táskatestek dominálnak, de a ’80-as évek jegyében a laza „szatyorszerű” táskatestek is megtalálhatóak. Sokféle stílus, méret, díszítési mód és szín megtalálható így mindenki megtalálja a számára ideális darabot.