Hírek
Újdonságok
 
Sötét vagy világos
Szinte megszokott, hogy az új évszakkal párhuzamosan új színek, árnyalatok jelennek meg az aktuális kollekcióban. A tavaszi és nyári kiegészítők esetében jellemzően az élénk, harsány és a nagyon világos színek váltják fel a sötétebbeket. Ezt az általánosságot két évvel ezelőtt megtörte, hogy télen is divat lett világos kiegészítőket, így táskákat is vállra kapni. Mi a helyzet az idei tavaszi és nyári trenddel?

Azok, akik követik a Facebook oldalunkon megjelenő képeket láthatták, hogy a fenti megszokás idén változott. Sokak meglepetésére az inkább ősziesebbnek tűnő színek is nagyobb arányban teret nyertek. A fekete egyszínű modellek kimondottan divatosak idén tavasszal és nyáron egyaránt. Az idei szezonban a kiegészítők terén ahelyett, hogy háttérbe szorult volna, inkább reflektorfénybe került a fekete. A barna árnyalatai, így a mélybarna, konyak, sötét homokszín valamint a középszürke és grafitszürke abszolút divatosak és több modell esetében is fellelhetőek a színválasztékban.

A kontrasztok és a színek játéka abszolút divatos. Idén tavasszal és nyáron a több árnyalat helyett a klasszikus fekete-fehér vagy egyéb kontrasztok hódítanak, illetve két egymást remekül kiegészítő árnyalat játéka. Természetesen a fehér, törtfehér, bézs, homokszín és a fagyi színek változatlanul jelen vannak, akárcsak a pink, a türkiz, a piros és a sárga. A zöld, a narancs és a lila szinte csak elvétve jelenik meg; ezzel szemben a fagyos kék és a lazacszín hódít.

Az új kedvenc kiválasztása során a ruhatár mellett az egyéb kiegészítőket és persze a praktikumot is érdemes figyelembe venni. Idén különösen divatos, ha azonos vagy árnyalatában leheletnyire tér el a lábbeli, az öv és a táska. Lehetőség szerint érdemes sötétebb és világosabb modelleket is beszerezni, hangsúlyozottan figyelembe véve a tavasszal és nyáron használatos cipők árnyalatát. Szerencsés választás lehet, a laza fiatalos és nagyon kényelmes csíkos vászontáska, melynek világosabb és sötétebb árnyalatához is lehet választani cipőt vagy szandált. A mintással azonban óvatosan kell bánni, mert mintás ruhához egyáltalán nem mutat jól egy különösen eltérő mintájú kiegészítő.