Hírek
Újdonságok
 
Spájzolás akár jövő nyárra
Úton-útfélen akcióba lehet botlani, mindenütt nyári kiárusítás van. Sokan nem mernek élni a lehetőséggel, ugyanis attól tartanak, hogy a leárazott darabok már kimennek a divatból. Azok, akik okosan, előrelátóan vásárolnak, most a kedvezményes termékekkel, akár táska esetében is, nagyon jól járhatnak. Eláruljuk, hogyan…

Kezdjük azzal, hogy az esetek jelentős részében nem azért akciós az adott holmi, akár táska, mert biztosra vehetően már nem divatos vagy éppen kezd kimenni a divatból. Néhány ok a leárazásra: Egyrészt lehet, hogy az adott modellből már csupán egy vagy két szín maradt a komplett színválasztékból, melyek akár nagyon impulzív árnyalatok, azaz nem semleges színek. Az ilyen akár rikítóbb színű modelleken az üzlet szempontjából szerencsésebb mielőbb túladni. Megeshet, hogy az adott stílus nagyon kilóg az adott üzlet kínálatából; ilyenkor ezért lehet rendkívül különleges darabokhoz kedvezőbb áron hozzájutni. Tudni kell azt is, hogy az adott üzlet többnyire elég komoly összeggel be kell, hogy ruházzon az adott szezonban a legújabb kollekciókra. Hiába, hogy nagyon klasszikus egy modell és biztos, hogy ha idén valamilyen okból nem kelt el, szinte garantált, hogy jövőre gazdára lelne, azonban hogy ne álljon benne az üzlet pénze egyszerűbb és gazdaságosabb leárazni és így megválni tőle. A tárolást is figyelembe kell venni. A legtöbb üzlet nem rendelkezik túl nagy raktárhelységgel, így a célszerű helygazdálkodást is figyelembe kell venni. Mivel mindenütt akciók vannak, ezért maguk az üzletek között is kialakult egyfajta verseny. Egyrészt ez az oka annak is, hogy már sok helyen júniusban voltak nyári leárazások. Sok üzletben inkább beáldoznak néhány csinos modellt azért, hogy csatlakozhassanak az akciózok sorába.

Olyan modellekre érdemes lecsapni, melyeknek a színe és a fazonja szinte örökzöld. Az aktuális trendi díszítéseket gyakran le lehet szedni. Jó példa erre a két-három szezonnal korábbi kendő, mint díszítőelem a táskákon. Sok modellről le lehetett szedni és máris ott volt egy nagyon letisztult modell, mely egyből abszolút más karaktert kapott. Most is sok olyan díszítőelem van a táskákon, mely még most és akár jövőre is rendkívül trendi, de alkalmasint két mozdulattal leszerelhető. Nem elfelejtendő a garancia… Vásárlás után, ha van rá lehetőség egy-két napra érdemes befogni a táskát, ha netán van valami rejtett hibája, akkor az biztos, hogy kijön ennyi idő alatt. Természetesen akciók során is érdeme figyelni a minőségre, megbízhatóságra és persze a márkára.