Hírek
Újdonságok
 
Táskacsere tavasszal
Hivatalosan is beköszöntött a tavasz és a hőmérséklet emelkedésével nemcsak a tavaszias ruhadarabok, hanem a tavaszias kiegészítők, így a táskák is előkerülnek. Mire érdemes váltani így most tavasszal? A divat mellett érdemes figyelembe venni a praktikumot is és nem szabad elfeledkezni róla, hogy a tavasz még nem nyár.

Az idei tavaszi/nyári trend kimondottan kedvez a színeknek. Előtérbe kerülnek az élénk, olykor harsány színek és a minták is. Még egy korábbi cikkünkben részletesen elemeztük a szezon táskadivatját (a cikk a www.davidjones.hu -n elérhető) és kiemeltük, hogy a fűzöld, a pink, türkizkék, narancs, királykék tartozik a befutó színek közé. Idén tavasszal és nyáron nem számít véteknek, ha különféle élénkebb színeket együttesen viselünk. A tavaszi táskák kiválasztásánál azonban szeretnénk felhívni a figyelmet a táska színére és anyagára.

Az április és május még nem nyár. A szeszélyes április könnyen hoz esőt, szelet, hirtelen hideget és meleget egyaránt. Olyan táskát érdemes választani, mely jól viseli az adott időjárást. A fehér vagy nagyon világos táska esetében ügyelni kell arra, hogy a sötétebb színű ruhadarab, különösen a farmer, bőr, műbőr könnyen befoghatja a táskát.

A tavaszi táskát könnyen fel lehet dobni egy színes kendővel. Egy élénk színű, akár különleges applikációval díszített táska abszolút divatos.

A vászon és szalma táskákat még óvatosan érdemes hordani, mivel az eső nem tesz jót különösen a karton merevítésnek. A lakkozott műbőr és lakkozott bőr táskák nagyon praktikusak lehetnek az esősebb időszakban. Sokan attól tartanak, hogy az esőcseppek meglátszanak a táskán. Egyszerűen nedves törlőkendővel vagy ruhával majd egy száraz ruhával át kell törölgetni a táskát és gyönyörűen mutat.

A 2012-es tavaszi/nyári modellek között több színpompás különféle stílusú műbőr és lakkozott műbőr táska is található, mely abszolút praktikus viselet lehet az esős és szeles tavaszi időben.