Hírek
Újdonságok
 
Forgalmazó Partnerünk: TáskaNet és az új üzlet

Kedves Érdeklődőink inspirálására hírlevelünkben egy új sorozatot indítottunk. Szeretnénk bemutatni kiemelt forgalmazó Partnereinket, mely sokak számára segítséget jelenthet a beszerzés kapcsán. Ezúttal a TáskaNet frissen nyílt üzletét és az online üzletet mutatjuk be.

Forgalmazó Partnereink között egyetlen online webáruház szerepel, ez pedig a TáskaNet üzlete. Rugalmasak, nagyon széles a választékuk és gyakran olyan modelleket is beszereznek az érdeklődők kedvéért, mely az aktuális készletükben esetlegesen nem szerepel. Éppen ezért ajánljuk őket is, mint beszerzési lehetőséget. Most a TáskaNet tovább terjeszkedik és kilép a virtualitásból. Pont a mai napon nyitotta meg első offline üzletét a Savoya Parkban. Az 53 m2-es üzletben több más népszerű márka mellett a David Jones modellek is megjelennek kiemelten széles választékban. A TáskaNet megrendelőinek arra is lehetősége nyílik, hogy az online megrendelt terméket személyen a Savoya Parkban található üzletben vegyék át. A frissen nyílt igényesen berendezett üzletben valóban hozzáértő eladók segítik a legmegfelelőbb darabok kiválasztását. A TáskaNet nagyon gondosan válogatja meg a márkákat, melyeket forgalmaz. A David Jones mellett a magas minőség, trendkövető modellek és a kedvező ár miatt tette le a voksot.

A TáskaNet most a nyitás alkalmából egy kuponnal is kedveskedik minden érdeklődő számára. A kupon 2014. november 16-ig váltható be. Érdemes ellátogatni hozzájuk, gyönyörködni a szebbnél szebb modellekben.

A TáskaNet elérhetőségei:

www.taskanet.hu
https://www.facebook.com/taskanet

TáskaNet Savoya Park: Budapest, Hunyadi János út 19, 1117

Nyitva tartás:
Hétfő – Szombat: 9.00-20.30
Vasárnap: 9.00-18.00

Minden érdeklődőt szeretettel várnak!