Hírek
Újdonságok
 
Táskát ajándékba
Most hétvégén már meggyújthatjuk az első adventi gyertyát, aztán hamarosan már itt a Karácsony. Sokak számára valóban komoly fejtörést jelent a megfelelő ajándék kiválasztása; olyan ajándéké, mely valóban örömet szerez. A táska valóban remek választás lehet, hiszen minden Nő örülni tud neki, akkor, ha a stílusának, ízlésének netán a vágyainak megfelelő darabbal lepik meg.

Ahhoz, hogy a meglepetés kellemesen süljön el az ajándékozó és az ajándékozott számára egyaránt, tudni kell mi az a stílus, irányzat, mely egyértelmű sikert arathat. Nem javasoljuk a kísérletezést és nem túl szerencsés arra hajazni, hogy sebaj, ha nem tetszik, akkor majd kicserélik… Hiába történik meg a csere, a hatás már nem lesz az és az ajándékozás varázsa megtörik. Tehát először is ne a saját ízlésünkre és elképzelésünkre alapozzunk, hanem arra, hogy az, akit meg szeretnénk lepni, mit szeret, milyen az ízlése. Hogyan öltözik? Laza? Sportos? Inkább elegánsabb? Milyen célra szánjuk a táskát? Hétköznapokra? Alkalomra? Milyen stílust és színvilágot kedvel? Ez utóbbi azért is fontos, mert olyan darabot érdemes választani, mely illik a ruháihoz. Hiába trendi most egy adott szín, ha annak, akinek szánjuk biztos, hogy nem tetszik, nem jár ilyen színekben vagy az adott szín nem illik az általa hordott darabokhoz.

Ha már ajándék, nem mindegy, hogy hol… Olyan helyen érdemes beszerezni a meglepetés tárgyát képező darabot, mely megbízható. Ez azért is fontos, mert ha bármi gond lenne, netán szükséges a csere, nyugodtan vissza lehessen vinni, tehát a garanciát is tudjuk majd esetlegesen érvényesíteni. Mindenképpen javasoljuk, hogy aki ajándékba vesz táskát, már a vásárlás során jelezze ezt és a biztonság kedvéért kérdezzen rá, hogy ha szükséges, - mert mégsem hozta a várt sikert -, lehet-e cserélni. A blokkot fontos megőrizni!

Nem árt figyelni a márkaválasztásra; azt a márkát érdemes előnyben részesíteni, mely biztos, hogy megbízható, így szinte garantált, hogy a minőséggel nem lesz gond. Olyan méretű táskát kell választani, mely valóban praktikus lesz a használójának. Hasznos tudni, milyen méretet és milyen táskaelosztást kedvel, azaz a számára praktikus számú és méretű rekeszei legyenek a táskának. A vásárlás során javasoljuk a táska alapos vizsgálatát. Rendben vannak-e a varrások és illesztések? Mennyire erősek a varrások és mennyire szép a kidolgozásuk? Milyen a bélése? Elég erős? Milyen jól és erősen illeszkedik a táska vállpántja vagy füle a táskatesthez? Milyenek a cipzárak? A tisztítására vonatkozó tudnivalókra fontos rákérdezni.

Sokan az ajándékozást a csomagolásnál szúrják el. Fontos dolog az is. Nagyon kiábrándító, ha koszos, maszatos újságpapírral van kitömve a táska. Sokkal szebb az összkép, ha inkább szép selyempapírral béleljük ki. Ha van doboza a táskának és jó állapotban van, jól és látványosan lehet becsomagolni. Fontos, hogy mindez úgy legyen megoldva, hogy sehol ne törjön a táska.