Hírek
Újdonságok
 
Táskavásárlás Karácsony után
Folyamatos rohanás, túlóra hegyekben a munkahelyen, otthoni készülődés a Karácsonyra, ajándékok beszerzése, előzetes főzés és sütés, ragyogjon minden otthon… Ismerős?  Sokaknak ilyenkor már a saját részre történő bármiféle beszerzésre nem is marad ideje… Elmarad a megálmodott ruha megvásárlása és persze a táskáé is. Hiába még az évvégi prémium is… Mire érdemes ügyelni a megritkított polcok melletti vásárlásnál?

Az ünnepek előtti kaotikus tömegben legyünk őszinték nem a legnagyobb öröm vásárolni. Gyakori, hogy nincs is idő annyira megszemlélni a kiszemelt tárgyat, mert mindenki siet. Ilyenkor, az ünnepek után jóval nyugodtabban körül lehet nézni, nincs tömeg, nincs rohanás. Ha már valaki táskát vesz, akkor mindenképpen megbízható helyen érdemes ezt megtenni, olyan helyen, ahová remélhetőleg két hónap múlva is vissza lehet térni. Többször szóltunk róla, szintén a megbízhatóság miatt a márkajelzés nélküli modellek helyett, mindenképpen ismertebb márkát érdemes választani.

Sok időt és akár pénzt is meg lehet vele takarítani, ha valaki az online beszerzést választja. Mivel sokan érdeklődtek a David Jones táskák beszerzési lehetőségei iránt online vásárlás esetén együttműködő Partnerünket a TáskaNet-et ajánljuk. (www.taskanet.hu) Egyszerű, gyors, kényelmes és egyben rugalmas megoldás.
További beszerzési lehetőségként örömmel ajánljuk megbízható együttműködő Partnereinket, melyeknek a listáját az alábbi linken lehet elérni: http://www.davidjones.hu/kapcsolat-es-uzleteink.html

Sokan bátortalanul választják a kirakatban lévő vagy a polcon várakozó utolsó darabokat. Ahogy minden más termék esetében, alaposan meg kell vizsgálni a modellt (varrások, illeszkedések, cipzárak, csatok, bélés…) és amennyiben minden rendben van bátran meg lehet venni. Azért mert a kirakatban áll vagy éppen nincs is több belőle, nyugodtan meg lehet venni. Sok helyen egyébként egy-egy modellből gyakori, hogy csak egy-egy darabot tart az üzlet és kérésre, amennyiben még beszerezhető, meghozzák.

Többen is kérdezték, hogy így az új kollekció bevezetése előtt érdemes-e még beszerezni táskát. Két kollekció között a radikális váltás nem jellemző, a minőségi táskák, különösen klasszikusabb fazon esetében még néhány év múlva is bátran vállra kaphatóak  A feltűnően trendszínben pompázó vagy nagyon szezonális díszítést magán hordozó táska megvásárlását kevésbé javasoljuk. Sokkal jobb, valamilyen klasszikusabb színű, fazonú és díszítésű táskát beszerezni. A másik érdekesség, hogy a nagyon különleges darabok még pár évig biztos, hogy különlegesek maradnak. Fontos, csak azért, hogy valaki vegyen egy táskát, ne tegye. Lehet, hogy már kicsit kevesebb áru van most a karácsonyi roham után az üzletekben, éppen ezért önmagáért a vásárlásért nem érdemes egy táskát megvenni, csak akkor, ha valóban tetszik. Aki most így nem talál valóban megfelelő modellt, érdemes szétnéznie a neten illetve megvárnia a következő áruk megérkezését.