Hírek
Újdonságok
 
Tavaszi prognózis
Különösen a mostani, olykor lehangoló időben külön öröm megtekinteni a 2012-es év tavaszi-nyári modelljeit. Vidám, szemet gyönyörködtető színek, izgalmas fazonok, különleges motívumok…

Színek terén abszolút trendi a narancs, a türkizkék, a türkizzöld, a fűzöld, az indigókék, a napsárga, a hófehér, a törtfehér, a pink, a meggypiros és még megjelennek a földszínek is. Hódít a lakkhatás és a velúrhatás. Akik szeretik a vidám, csíkos mintát, remekül fel fogják tudni dobni a megjelenésüket, de a nagy virágminták hódolói is be fognak tudni újítani néhány csinos darabbal. Különleges motívumokat, applikációkat, mélymintázatokat és izgalmas kiékeléseket is lehet találni. Nemcsak a ruhákon jelenik meg a steppelés. 2012-ben újra reneszánszát éli az egyik legnőiesebb kiegészítő a kendő; mely motívumként a táskák esetében is megjelenik, akár a táska saját anyagából, akár egy gondosan a táskához tervezett valódi kendővel.

Néhány modellt megtekintve kicsit az 50’-es és a 60’-as évek táskafazonja juthat eszünkbe. A nagyon letisztult egyszerűségtől kezdve az iszonyú laza, akár a 80’-as éveket visszaidéző sportos, szatyorszerű hatás is fellelhető. Hódít a hanyagul laza, sportos és rendkívül nőies stílus egyaránt.

A táskafülek szélességének tekintetében megállapíthatjuk, hogy az arany középút a nyerő; azaz ne legyen se túl vékony, se túl vastag. A modelleket megtekintve egyértelmű, hogy a praktikumot és a megbízhatóságot sosem nyomja el a dizájn, sőt inkább a jól használhatóság irányítja a megjelenést.


Abszolút szimpatikus, hogy színek és fazonok terén széles a paletta; senki sem érezheti azt, hogy ebben a szezonban nem találhatja meg önmagát a legtrendibb táskák terén. Nagy előny, hogy egy-egy abszolút divatszínű, különleges táskával remekül fel lehet dobni és egyben abszolút trendivé lehet tenni a megjelenést. A mintákkal érdemes nagyon csínján bánni, nehogy elnyomja bármelyik ruhadarabot! Egy okos, megfontolt összeállítással remekül ki lehet hangsúlyozni a táska mintázatát és egy hozzá passzoló csinos felsőt vagy szoknyát.