Hírek
Újdonságok
 
Téli trend - téli táskák
Az aktuális trend, az évszak és a praktikum összességét figyelembe véve érdemes foglalkozni a táskákkal. Az idei őszi - és téli modellek egyik nagy előnye a sok-sok vidám szín, az üdeség, a többféle stílus megjelenése.

Divat a laza ’80-as évek stílusa, a bohókás modellek, a ’60-as évek college irányzata, az egyszerű vonalvezetés, a színpompa, az applikációk, a különféle anyagok és színek játéka.
Anyagok kapcsán arra érdemes ügyelni, hogy a mutatós lakk modelleket óvni kell a fagyos időtöl, mivel megtörik a lakkréteg. A szőrmével díszített modelleket, ahogy egy másik cikkünkben erről már írtunk, az esős időjárástól kell védeni.

Télen célszerűbb nagyobb méretű táskát választani, hiszen sok nő a kesztyűjét is gyakran a táskájában hordja illetve a télen még magánál hordott hidratáló krémjét. A sok holmit praktikus rendszerezni, ehhez pedig több rekeszre van szükség. A nagyobb méret, nagyobb rekesz erősebb táskafület vagy vállpántot igényel. A télen hordott modellek esetében érdemes végiggondolni, hogy a kabáton keresztbe vetve, vagy milyen módon kívánjuk hordani. Figyelembe kell venni azt is, hogy maga a kabát felfogja a vállpántot.

Ebben a szezonban bátran lehet hordani élénk színű, vidám táskákat. A szín kiválasztásakor érdemes végiggondolni, hogy az adott modellt milyen ruhákhoz tudjuk párosítani, tudunk-e öltözni hozzá.

Sokan érdeklődnek a táskák tisztítása kapcsán. Nem győzzük hangsúlyozni, mosógépbe tilos tenni a modellek zömét és nem szabad beáztatni sem! Babaszappannal, vagy valamilyen kíméletes tisztítóanyaggal, nedves tisztítókendővel vagy nedves ruhával érdemes eltávolítani az adott szennyeződést.