Hírek
Újdonságok
 
Zsebek és rekeszek
Nem jó, ha túl sok, az sem, ha egyáltalán nincs, ráadásul a divat folyamatosan harcol a praktikummal. A táska kapcsán a nők zöme folyamatosan kínlódik vele, hogy mit és hova pakoljon el. Azt azonban fontos tudni, rekeszektől és zsebektől függetlenül, hogy az, amit leginkább keres egy nő, az biztos, hogy csak a másik vagy a harmadik zsebben lesz és/vagy a táska alján. :)

Egy időben trend is volt, hogy a táskákban többféle rekesz, zsebecske, telefontartó és bérlettartó is volt. Ennek bármennyire is meglepő elég sok hátulütője akadt. A telefonok mérete elég sokféle lehet; olyan zsebet nem lehet megalkotni, mely minden telefonmérethez abszolút ideális, melyben nem veszik el és nem is szorul bele. Kiderült, hogy a telefontartó önmagában csak a helyet foglalta a táskában kihasználatlanul... A bérlettartó és külön irattartó zsebecske szintén ilyen problémákkal küszködött. Annyi féle és fajta bérlettartó és bérlettok létezik az irattartó tárcák széles választékáról nem is beszélve. Sokaknak biztosan ismerős a helyzet, amikor beleszorul, amikor nagyon belecsúszik...

A sok-sok zsebecske is jól hangzott egy időben, de a folyamatos vizsgálatok és felmérések azt az eredményt hozták, hogy több problémát adtak, mint előnyt. Ki emlékszik rá, hogy az összecsukható kisfésű és a zsebkendő éppen melyik részbe került?

A divat és a praktikum is megkívánta, hogy inkább kevesebb rész és nagyobb jól kihasználható tér legyen. Idén az egyik stílusirányzat hatására megjelent a táskatesteken a külső kis cipzáras zseb. Praktikus és még mutatós is ez a megoldás, sokan nem véletlenül kedvelik és keresik is az ilyen táskákat.

Azok, akik ragaszkodnak még a táskatesten belül a középső elosztáshoz, még találnak ilyen modelleket, azonban fontos tudni, a többség szokásai és a trend is ennek a felosztásnak a létét és szükségességét jócskán megkérdőjelezi.

Igényesebb márkák esetében legalább egy cipzáras zsebecske van, mely valóban szükséges, hiszen vannak olyan holmik, melyeket nagyon nem szeretnénk, hogy bárki is lásson, amikor kinyitjuk a táskánkat.